четвъртък, 25 ноември 2010 г.

Коледна картичка с шейкър елемент

Отдавна му се каня на шейкър елемента, затова благодаря на unicorn за предизвикателството при Картичкофуриите - Картичка с шейкър елемент. Струва ми се, че сложих прекалено малко пълнеж в моя елемент, но като цяло съм доволна от резултата:

Ще включа картичката и в предизвикателството X is for Xmas на ABC Christmas challenge

Картичкофурийска Коледа

С най-голямо удоволствие се включвам в Картичкофурийската Коледа, в която ще се разменят ръчно изработени коледни картички. Още не съм измислила какво ще направя, но си признавам, че съм доста затруднена, особено като знам какви майсторки на картичките ще участват също. Обещавам обаче, че ще се постарая и ще вложа много топли пожелания.

неделя, 21 ноември 2010 г.

Няколко коледни картички

Гледам, че остават само 35 дни до Коледа и се чудя кога ще успея да направя всичко, което съм планирала - още куп картички, звездички, меденки и сладки... Това са първите няколко картички за скъпи хора. Снимките ми както винаги не са добри, защото хартиите са перлени и дават отблясъци, но на живо брокатените снежинки са като кадифени:




С първите две ще участвам в предизвикателството на Картичкофуриите - Картичка с рамка, зададено от Greta's art.

четвъртък, 18 ноември 2010 г.

Снежинки от мъниста за базарите ДБМ

Това са няколко снежинки от мъниста за благотворителните базари на Движение на българските майки. Снимките май малко са размазани, но на живо са много красиви и нежни.
С тях ще участвам в играта на Arty-mark - Нещо за нещо

четвъртък, 11 ноември 2010 г.

Блестяща снeжинка


Обожавам времето преди Коледа и подготовката за празника. Ето още една Коледна картичка. След като я завърших късно вечерта, си помислих, че това е най-хубавата, която съм правила, но на другата сутрин лъснаха доста недостатъци, отделно и снимката трудно улавя ембоснатия фон и блещукането на елхата и снежинките. В крайна сметка обаче реших, че ще я харесвам :-p, затова я показвам тук.

С тази картичка ще участвам в следните предизвикателства:
Картичкофурии - Снежинки, зададено от July art
ABC challenge - H is for Holidays
ABC Christmas challenge - White winter wonderlands
Crafty calendar challenge - Winter snowflake

понеделник, 8 ноември 2010 г.

Като за начало - награда от Щурото предизвикателство!

Досега не ми се беше налагало да имам блог, тъй като проектите ми не са нищо особено и и си мисля, че никого не биха заинтригували, въпреки че са направени с много любов. Обаче за да участвам в предизвикателствата ми се стори, че все пак е добре да има място, където да обясня това-онова за направата на "нещото".



Тъкмо че чудех как да започна да водя този блог и видях, че Mr. Random ме е избрал за победител в предизвикателство №39 в "Щурото предизвикателство" (добре, че беше той, че иначе никак не бих се класирала сред останалите участвали красоти). Това обаче по особен начин ме мотивира да подобрявам работата си, а и гледайки творенията на другите участнички научавам много нови неща и ми хрумват доста идейки.

Освен това конкретно този проект е много специален за мен, защото е поканата за кръщенето на дъщеря ми. Използвах перлен картон за основа, а розовата хартия в средата всъщност е паус и прозира, но снимките май не са ми силната страна.


Така че благодаря на екипа на "Щурото предизвикателство", на спонсорът този път - Хобисимо, както и на всички участвали за вдъхновението (стана като реч за Оскарите, но наистина се вълнувам).

Пожелавам много творчески успехи на всички!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...