сряда, 26 октомври 2011 г.

Подарък!

Ето го и обещания подарък по повод първия рожден ден на блога ми: скромно, но от сърце. Надявам се нещицата да са полезни за този, при когото отидат.


За да се включите в томболата няма никакви правила освен да се запишете в списъка отдолу. Крайната дата е 08.ноември, 23:59ч. Ако решите може да сложите снимката в страничната лента на блога си, за да могат да се включат и други хора ако проявяват интерес.

Подаръкът включва:
* коледен брой на списание Quick cards made easy - Октомври 2011;
* коледни печати подарък към списанието Scottie dog;
* комплект хартии Cosy Christmas;
* три ножици с украсителен ръб;
* четири гел химикала с брокат в коледни цветове;
* коледна панделка.


понеделник, 24 октомври 2011 г.

Бляскава Коледа

Май започвам да навлизам в коледна форма, което може само да радва мен и да всява ужас у домочадието от разпръснатите навсякъде хартии, снежинки, брокат и ... знаете как е.

Това е една семпла картичка, вече в любимите ми, стандартни коледни цветове. Снимката не се получи добре пред вид лъскавата златна хартия, но на живо е симпатична.

Ще я включа в следните предизвикателства:
Картичкофурии - Перли, камъчета, мъниста
Fab's Big Christmas Cards - Something shiny and/or snowflake
Christmas stampin' all year long - Spar-ka-lay

За тази имах страхотна идея за елегантна и изчистена картичка, но изглежда златното ми мастила е поизветряло и елхата не можа да се получи добре за съжаление.

Тя отива при:

Картичкофурии - Перли, камъчета, мъниста
Fab's Big Christmas Cards - Something shiny and/or snowflake
Christmas stampin' all year long - Spar-ka-lay
Winter wonderland -  A vintage Christmas
Двете елши - Еднослойна картичка

Накрая да споделя, че подготвям подарък по случай наближаващия рожден ден на блога - 8. ноември. Ще се радвам да зарадвам някого с няколко изненадки, скоро ще покажа снимка.

сряда, 12 октомври 2011 г.

Коледно ми е!

Отдавна не съм публикувала нищо, защото и почти нищо не съм правила. При мен през лятото е така - най-натоварено. Затова сега се радвам на есента и повечето свободно време, въпреки студа и дъжда. Естествено, сега вече започват да нахлуват коледни мисли и други картички не ми се правят. Отделно коледните списъци за подаръци, сладки, украса и т.н. вече са почти готови :-)

По принцип съм привърженик на традиоционните коледни цветове, но ми попаднаха едни супер сладурски хартии в нетипично коледни комбинации и не се въздържах да ги ползвам.


Тази картичка отива при:
Коледното предизвикателство при Щурото предизвикателство - "Без зелено и червено",
Crafter's companion Challenge - Christmas wishes;
Christmas stampin - Purple passion;
Christmas cards all year 'round - October challenge
ABC Christmas Challange - Unused stash (my unused stash is the snowflake brad - I am using brads for the first time :-D )
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...