сряда, 30 ноември 2011 г.

Male Christmas card

С Мъжките картички ми е доста трудно, но с тази мисля, че се справих прилично. Гледах да не я натоваря много, че мъжете май не си падат по брокатче и снежинки колкото мен (това си е само в техен ущърб).


Освен при получателя си тази картичка е и за:
The Crazy Challange - Stars and/or snowflakes
Christmas inspirations - No image Esta vai ser a primeira vez que participo neste desafio brasileiro. Aparte do Natal, uma das coisas que amo mais e o Brasil :-) Gosto inmenso de tudo relacionado da cultura brasileira e este desafio significa muito para mim!

вторник, 29 ноември 2011 г.

Dazzling golden xerox Christmas card

Направо скачам на темата - много си харесвам тази картичка. Сравнение с вашите не е нищо особено, но аз за пръв път използвах детайлен печат и мноооого ме кефи :-) Отделно си имам слабост към всякакви лъскави, блестящи, златни и прочие неща. Снимката разбира се не се получи, малко е по-тъмна и не си личи златният картон, но знам, че имате добро въображение.


Картичката е комбинацаия за няколко предизвикателства.
В ABC Christmas Challenge трябваше да имитирам картичка на някой от дизайнерския екип от предишно предизвикателство. Избрах тази златна красота със сладкото мишле на Samantha:

Картичкофуриите търсят картичка в златно, кафяво и бежово.

А в ABC challenge искат ослепително блестяща картичка.

петък, 25 ноември 2011 г.

Снежинки за ДБМ

Та ето с това се занимавах в последно време, щеше ми се количеството да е повече, а и нямаше да навреди и качеството да е по-високо, но си ги харесвам снежинките. Те са за Коледния базар в София, организиран от Движение на българските майки:



Ще ги включа в предизвикателството на Арти марк - Мрежа, дано отговарят на условията.

Нов победител

Здравейте отново! Аз малко се позагубих покрай коледните подготовки, скоро ще покажа с какво се занимавах. Мисълта ми сега е за получателят на подаръчето по случай рождения ден на блога. Тъй като Мила все още не се е свързала с мен, а минаха повече от 2 седмици, изтеглям нов победител. Понеже пак не ми се получи с джаджата на Random.org само съобщавам изтегления номер.

Това е номер 2 - Мiss Emerald. Честито! Моля те, свържи се с мен, за да ми дадеш адрес, на който да ти пусна подаръчето, че не остана време до Коледа :-)

сряда, 9 ноември 2011 г.

И подаръкът отива при...

Първо, искам да благодаря на всички за участието, не вярвах, че ще се съберат толкова много хора.

Спечелилият подаръка е :


Нещо не ми се получи показването на печелившия номер, но това е Номер 20 - Mila - . Честито!

Мила, моля те, дай ми адреса си тази седмица, за да ти пратя подаръка!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...