сряда, 8 февруари 2012 г.

Цветна репродукция

Още като видях картичката на Дани тя ме порази с елегантната си и изчистена красота!

Веднага си я копирах, за да се опитам да си направя някой ден нещо подобно. И ето че този ден дойде по-скоро от очакваното с темата на Картичкофурии " Репродукция".

Е, разбира се моите рози никак не са толкова впечатляващи колкото на Дани, в чиято картичка направо мога да помириша и пипна цветята, а и принтерът ми реши да ме издъни и образът е на линии, но това е резултатът:

Освен при Картичкофуриите с "Репродукция", моите рози поднасям и за
Двете елши - Месецът на любовта с елемент за вдъхновение рози, както и при
The ABC Challenge - I for In Paris - I've used a pair of pearls,
и разбира се за Дани за вдъхновението!

7 коментара:

 1. Гери,благодаря ти за комплимента!И твоята картичка се е получила много добре!Пожелавам ти успех в предизвикателството на Картичкофуриите!

  ОтговорИзтриване
 2. Гери,благодаря ти за комплимента!И твоята картичка се е получила много добре!Пожелавам ти успех в предизвикателството на Картичкофуриите!

  ОтговорИзтриване
 3. Картичката ти е не по-малко впечатляваща от тази на Дани. Много ми харесва и ти благодаря, че я сподели в предизвикателството на Картичкофуриите.

  ОтговорИзтриване
 4. Your cards are really inspiring :)I am just starting creating homemade cards but I hope I will be able to share my experience soon...

  Just a link to my blog is there are any new beginners : http://b-cardmaking.blogspot.com/

  ОтговорИзтриване
 5. Гери, много хубава репродукция! А линиите според мен възпроизвеждат по-скоро ефект, отколкото дефект - придават на картичката едно хубаво ретро излъчване!

  ОтговорИзтриване
 6. Благодаря ти, че участва в предизвикателството на Двете елши с тази красива картичка!

  ОтговорИзтриване
 7. Харесва ми как прилагаш хартията и самия ти стил на работа. Надявам се скоро да видя още много композиции от теб. Много добре правиш картички, мисля, че не трябва да спираш. Както гласи един крафтерски девиз: " Не спирам да творя! ". Само напред.

  ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...