вторник, 14 февруари 2012 г.

Червено

Честити празници на тези, които празнуват. Аз лично нито единият не го припознавам като мой, но (отново) Мис Емералд ме накара да се размърдам и да спретна една кошничка. Кошничка, кошничка, но каква да я измисля, реших за мъфини, че отдавна ми се въртят в главата, въпреки, че са абсолютно безполезни , но нейсе. И тъй като навсякъде валят сърца и рози, викам да не се цепя от колектива, a реших на мойто мъж да му спретна едни любовни мъфини, че да има кошничката поне малко приложение. Разбира се тя беше бързо отстранена, а съдържанието й унищожено, но имаше своите 2 секунди слава :-)


Снимките изглежда са изпаднали в Трифоновско опиянение и не можах да ги накарам да станат по-хубави, дано се добива представа от кошничето.

Освен за Второто предизвикателство на Miss Emerald, кошничката отива и при
Двете елши - Месецът на любовта;
The Crazy Challenge - Valentine's Day;
Мър мяу забавлятелство - Любов ли бе да я опишеш;
Arty mark - Цветът на любовта
Crafty calendar challenge - Love and marriage

Хайде наздраве!

3 коментара:

 1. Много ме разсмя с това Трифоновско опиянение! Няма страшно, става ясно по колко красив, нежен начин си показала своята любов! И да не забравяме - сладък! И аз не бих устояла на това изкушение!
  Благодаря ти, че се включи и в Предизвикателство №2!

  ОтговорИзтриване
 2. Такова сладко нещо, кой би могъл да устой?!

  Мерси, че се включи в предизвикателството на Двете елши!

  ОтговорИзтриване
 3. Харесва ми как прилагаш хартията и самия ти стил на работа. Надявам се скоро да видя още много композиции от теб. Много добре правиш картички, мисля, че не трябва да спираш. Както гласи един крафтерски девиз: " Не спирам да творя! ". Само напред.

  ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...