четвъртък, 2 февруари 2012 г.

Шаби шик за Miss Emerald

Чудех се дали изобщо да публикувам това творение, но понеже Тони (Miss Emerald) ми е една от любимите дами в блог-пространството, в нейна чест реших да се престраша и покажа тази папка за съхранение на картички като участвам в празненството по случай рождения ден на нейния блог. Папката направих за една картичкофурия, за да си слага там произведенията или каквото си реши. Дано не я види тук, че ще разваля изненадата.

Тони, на теб пожелавам да си все така слънчева и позитивна и да продължаваш да твориш вълшебства! Не знам откъде намираш време и сили за всичко, което правиш, но имаш моите искрени симпатии и уважение!

Ето и въпросната папка, надявам се отговаря на темата Шаби шик, ако не - Тони може да я изтрие.


А това са самите "джобчета":

3 коментара:

  1. Ехаа, много интересна идея за папка за съхранение! Семпла, елегантна, стилна - браво, Гери!

    ОтговорИзтриване
  2. Ах, тези хортензии... Много нежна папка, Гери. Предполагам, че си направила още поне десетина като нея, за да намериш място за всички красиви картички, които са измайсторила :Р

    ОтговорИзтриване
  3. Гери, изключително ми е приятно, че участваш в моето Предизвикателство №1 и заедно ще отпразнуваме първата ми годинка в блог-пространството! Благодаря и за смелостта ти - оказа се, че съм задала трудно предизвикателство, а ми се иска повече да се забавляваме! Ти си се справила чудесно! Папката е толкова красива и нежна, истинско удоволствие ще бъде за притежателката й!

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...